makkelijk en vriendelijk contact met het tegelzetbedrijf Gelderland

Heeft u gehoord van tegelzetbedrijf Gelderland en wilt u graag in contact komen voor meer informatie of een afspraak? Dat is zeker geen probleem en heel gemakkelijk. Zo kunt u op de website een contactformulier invullen. Ook kunt u met het bedrijf telefonisch contact opnemen van maandag tot vrijdag vanaf 12.00 tot 17.00. Een mailtje versturen kan natuurlijk ook. De medewerkers doen dan hun best om zo spoedig mogelijk te reageren. Daarbij willen ze uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden en u adviseren wanneer dat nodig is. Als u een afspraak wilt maken is dat tijdelijk bij de groothandel in Andelst, dit komt doordat de showroom in verbouwing is.

Fijn contact met het bedrijf en mij

Toen ik me nieuwe huis had gekocht wou ik graag vloerverwarming en nieuwe tegels in de badkamer. Mij werd geadviseerd om contact op te nemen met Tegelzetbedrijf Gelderland. Dat heb ik zeker gedaan na het lezen van hun website en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ook konden ze me alles duidelijk uitleggen en hoorde ik dat ze zeker verstand hadden van hun vak. Dat gaf me meteen een vertrouwd en veilig gevoel om hun mijn badkamer te laten renoveren door dit bedrijf.

Meer weten over tegels? Bekijk dan hier de Wikipedia pagina.

Zakelijke tips? Kijk dan ook hier.

makkelijk en vriendelijk contact met het tegelzetbedrijf Gelderland
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *