Melanie RoelofsenWelkom op mijn website (dedicated tools)!

Mijn naam is Melanie Roelofs en met mijn ervaring probeer ik alle ondernemers te helpen. Dit belangrijke tools die je kan toepassen in de praktijk. Dit kunnen tools uit de financiële, zakelijke of marketing branche zijn. Er zijn natuurlijk ontzettend veel tools die je kan gebruiken in onderneming. Normaliter kosten die maandelijks een x bedrag. Ook zijn er gratis tools waar je gebruik van kunt maken en waar ik een advies in geef. Tools zorgen voor betere functionaliteiten binnen het bedrijf en een hogere omzet, mits je de juiste tools gebruikt.

Zo heb je bijvoorbeeld Google Calendar waar je gratis gebruik van kunt maken en uitstekend functioneert. Je kan al je afspraken noteren, krijgt een herinnering als je bijna een afspraak hebt en je kan je agenda met wie dan ook delen. Dit maakt alles binnen het bedrijf stukke overzichtelijker.

Wil je extra informatie over bepaalde tools of over bepaalde inspirerende ondernemers waar je wekelijks mee kennis maakt? Dan ben ik via de mail te allen tijde bereikbaar. De meeste mails worden binnen 24 uur beantwoord!