PromopenPromopen

Bij Promopen kan je je pennen laten bedrukken tegen een scherpe en goede prijs. Promopen heeft meerdere soorten pennen in hun assortiment, voorbeelden ;
Senator Super Hit Eco pen, Toppoint Aragon Special, Senator Hattrix Basic pen, Senator Attract Mat pen. Ga naar website voor meer soorten pennen  met informatie http://promopen.nl/.

Het bedrijf Promopen werkt dagelijks om bedrijven te voorzien van goede kwaliteit pennen en bepaalde bedrukking erbij. Promopen heeft een groot assortiment en daarom kunnen wij in elke wensen en behoeften voorzien van de klant. Pennen met logo, telefoonnummer, bedrijfsnaam of e mailadres is bij ons mogelijk.
Ga naar website http://promopen.nl/ om alle soorten pennen te zien!

Mijn ervaring met het bedrijf Promopen

Met mijn bedrijf is het handig om pennen uit te delen om zo een soort reclame te maken.  
Dus ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor mij kan realiseren. Ik kwam op de website van Promopen uit en ik was meteen verkocht. De website was erg overzichtelijk en de soort pennen leken me echt iets voor mijn bedrijf, daarom ben ik contact op gaan nemen met dit bedrijf. Ik sprak met een vriendelijke man en ik vertelde mijn wens. Deze man zei dat ik het beste naar de winkel kon komen, omdat ik zo het makkelijkste een pen kon uitkiezen.
Ik heb de beste pen uitgekozen die ook het beste bij mijn huisstijl van het bedrijf hoort, namelijk Senator Attract Matt pen (kunststof pen) en ik wilde het logo van mijn bedrijf erop bedrukt hebben. Dit heeft promopen voor mij gerealiseerd. Ik adviseer mensen die ook pennen willen bedrukken om Promopen te benaderen. Ga naar website http://promopen.nl/

Wil jij je pennen laten bedrukken ga naar website van Promopen http://promopen.nl/
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *